In 1929 begon L.D. van Dijk sr. een slagerij in Leersum. Nu zijn wij alweer de 4e generatie en op alle ambachtelijke terreinen nog net zo actief. Vroeger gingen er 4 transportfietsen door Leersum. Nu gaan onze gekoelde bedrijfswagens dagelijks door de regio.
Door de eigen uitsnijderij bieden wij een herkenbaar stukje vlees van rund, varken en lam. Het vlees is steviger, mooier van kleur en beter houdbaar. U herkent de originele vleessmaak. Het vee komt uit de directe omgeving van Leersum. Daarmee bieden wij een constante kwaliteit en vertrouwd vlees vanwege de jarenlange relatie met de veehouders.
Wij leveren dagelijks op verzoek kant-en-klare maaltijden, warm en op locatie bezorgt. Wij bereiden iedere dag verse maaltijden en bieden hierin veel variatie aan. Van een voedzame maaltijdsoep tot en met een uitgebreide Indische rijsttafel. Al jaren bieden wij Tafeltje Dekje service aan middels ons weekmenu; elke week een afwisselend menu, dagelijks vers bereid.
In onze slagerij vindt u een eigen slachterij, waar wij onze runderen, varkens, lammeren en kalven tot 2019 zelf hebben geslacht. Inmiddels wordt de slachterij gebruikt als uitsnijderij. Wij werken in een moderne werkplaats, die in 1992 volledig is vernieuwd, met een EEG erkenning. Voor ½ varkens, runderbouten of diepvriespakketten bieden wij u vele mogelijkheden. De diepvriespakketten kunt u volledig zelf samenstellen. Eventueel kunt u bij ons uw vlees inpakken en in laten vriezen.
Voor uw gemak kunnen wij vee bij u ophalen, laten slachten bij de slachterij, ophalen bij de slachterij en diepvries klaarmaken.
Heel varken slachten | per stuk | |
Diepvries klaar maken half varken | per stuk | |
Rundvlees voor gehakt half-om-half | per kilo | |
Rookworst maken + kruiden | per kilo | |
Verse worst maken + kruiden | per kilo | |
Hamburgers maken + kruiden | per kilo | |
Gelderse schijven maken + kruiden | per kilo | |
Barbecueworstjes maken +kruiden | per kilo | |
Slavinken maken + kruiden | per stuk | |
Spek zouten en roken is gratis. Kinnebak zouten en roken is gratis. Prijzen op aanvraag, bel of mail naar onze winkel voor informatie. Richt uw vraag aan Reinier van Dijk. |
Afhankelijk van grote en leeftijd | per kilo | |
Bijkomende kosten voor het maken van: | ||
Varkensgehakt voor half-om-half gehakt | per kilo | |
Runderhamburgers +kruiden | per kilo | |
Runderworstjes +kruiden | per kilo | |
Runderrookworst + kruiden | per kilo | |
Varkensvlees voor rookworst | per kilo | |
Lamsvlees: | ||
Lamsworstjes+ kruiden | per kilo |
In onze slagerij hebben wij een eigen worstmakerij. Hier produceren wij bijna al onze vleeswaren en worstsoorten zelf. Doordat we deze productie zelf in de hand hebben, staan wij garant voor een goede kwaliteit aan vleeswaren en worstsoorten.
|