Slagerij Van Dijk

Honingraat 55
3956 HH Leersum
0343-451326

Rundvlees



Wij zijn trots dat wij als één van de weinige slagers in Nederland tot 2019 zelf hebben geslacht. Inmiddels slachten wij niet meer op onze eigen locatie. Wij willen er zeker van zijn dat alleen het allerbeste vlees in onze slagerij terecht komt, daarom verwerken wij rundvlees zelf in onze uitsnijderij en worstmakerij. Zo hebben wij het hele proces, behalve het slachten, zelf in de hand. Dat is pas ambacht!

Hollands rundvlees van Familie van Laar

De runderen betrekken wij van de familie van Laar. Het rundvlees komt van ‘dikbil’ runderen die opgroeien op de groene weide van Leersum en omstreken. Zij voeden zich met vers gras en lekkere klavertjes. Wij snijden graag een lekker biefstukje voor u af!

Slagerij Van Dijk

Honingraat 55
3956 HH Leersum
0343-451326

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Voor bestellingen:

bestelling@slagerijvandijk.nl