Uit eigen keuken komen heerlijke maaltijden, vers bereid met verse groenten en vlees.
Verkrijgbaar vanaf 20 personen.
Schnitzel met broccolischotel gratin.
Prijs: € 18,15
Varkenshaasmedaillons in roomsaus met sperzieboontjes en aardappelen.
Prijs: € 22,50
Hutspotstamppot met rundvlees en saucijzen.
Prijs: € 16,90
Zuurkool met spek, worst en casselerrib.
Prijs: € 16,90
Spruitjes met gekookte aardappelen en schouderrollade.
Prijs: € 18,75
Gegrilde kiprollade met krieltjes, doperwten en appelmoes.
Prijs: € 18,75
Varkensrollade met groente van het seizoen en gekookte aardappelen.
Prijs: € 18,70
Reuze saté met krieltjes en rauwkost
Prijs: € 18,70
Hachée met rode kool en gekookte aardappelen.
Prijs: € 18,90
Warme beenham, krieltjes, gemengde sla en champignonmosterdsaus.
Prijs: € 18,95
Gegrilde kiprollade in gebonden jus met krieltjes, doperwten en appelmoes.
Prijs: € 18,75
Pilavschotel met witte rijst en kerriesaus.
Prijs: € 17,35
Lasagne met Italiaanse salade.
Prijs: € 17,45
Cordon bleu met gebakken aardappels en witlofstronkjes overgoten met kaas.
Prijs: € 19,75
Biefstukreepjes in stroganoffsaus met rijst.
Prijs: € 19,45
Nasi met saté, kroepoek en tjaptjoy.
Prijs: € 18,55
Spareribs met gemengde sla, gebakken aardappelen en saus.
Prijs: € 20,15